Laureaten Supernova - NIEUWE DATUM!
Muziek > Concerten
ZONDAG
28
MAART

Zondag 28 maart 2021

Van 11u00 tot 12u30

Laureaten Supernova - NIEUWE DATUM!

Wolfgang d'Urselstraat 9

2880 Hingene

€16

-19 tarief: € 8 | Vriendenpas 19/20: € 14 | Abo tarief 19/20: € 14 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0

Dit jonge maar zeer getalenteerde kwartet brengt moderne interpretaties van grote klassieke werken, met een duidelijke stedelijke toets. Peteris Vasks uit Letland is een van de meest prominente componisten van onze tijd. Sterk gehecht aan zijn land en moedertaal, deelt Vasks graag zijn wortels. Dit doet hij door gebruik te maken van bepaalde kleuren, sferen of muzikale smaken die de luisteraar onderdompelen in het Lets universum. Zijn pianokwartet uit 2001 is hier een goed voorbeeld van. ...

Dit jonge maar zeer getalenteerde kwartet brengt moderne interpretaties van grote klassieke werken, met een duidelijke stedelijke toets.

Peteris Vasks uit Letland is een van de meest prominente componisten van onze tijd. Sterk gehecht aan zijn land en moedertaal, deelt Vasks graag zijn wortels. Dit doet hij door gebruik te maken van bepaalde kleuren, sferen of muzikale smaken die de luisteraar onderdompelen in het Lets universum. Zijn pianokwartet uit 2001 is hier een goed voorbeeld van.

Het derde pianokwartet (in do klein, opus 60) van Brahms uit 1874, beter bekend als het Werther kwartet, is een van de hoekstenen van zijn carrière.
Warm aanbevolen! Aperitief na het concert

16 -14 euro
-19 jaar: 8 euro HERNEMING! Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker