STUFF. - Het Depot
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 11 juni 2021 (van 20u00 tot 23u00)

/

STUFF. - Het Depot

Martelarenplein 12

3000 Leuven

€16

Basistarief: 16,00 €

Music from outer space. Ofte: vijf hypertalenten die samen een avant-gardistische stijlencocktail van jazz, electronica, funk en hiphop produceren.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen. Eén bestelling = één bubbel. Jouw bubbel bestaat uit de personen waarmee je tickets hebt aangekocht. Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

Het Belgische STUFF. bestaat uit vijf absolute rasmuzikanten. Hun unieke STUFF.-klank filteren ze uit een gigantische resem stijlen en daarmee pronken ze al enkele jaren heel erg lonely at the top van de Belgische live-scene.

STUFF. zit in de invloedssfeer van de ijle jazzy elektronica van Amon Tobin, de postrockjazz van Tortoise, de jazzfusion van wijlen Marc ‘Telex’ Moulin en de cut-ups van Flying Lotus. Maar bovenal vormt STUFF. een band die heerlijk virtuoos zichzelf is én blijft.

Op 11 juni presenteren ze hun derde album in Het Depot: 'T(h)reats'. Wie STUFF. al eerder aan het werk zag, hoeft niet overtuigd te worden. STUFF. is bedwelmend, overrompeld, beklijvend, maar bovenal groovet STUFF. zoals jazz behoort te grooven. Promiscue, hypernerveus en waanzinnig strak.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker