Water en vuurceremonie
Evenementen
DONDERDAG
11
FEBRUARI

Donderdag 11 februari 2021

Van 20u00 tot 22u00

Water en vuurceremonie

Vrasenestraat 109

9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas)

€16

Basistarief: 16,00 €

In een vuurceremonie bedanken we voor wat geweest is en verwelkomen we het nieuwe.
In een waterceremonie reinigen we ons van de balast en koorden die aan ons plakken. Vooraleer we het vuur ontsteken, gaan we bij onszelf op onderzoek: wat houdt ons tegen om volledig onszelf te zijn en te worden? Wat belemmert ons om gelukkig te zijn? Wat hoort niet meer bij ons?
Via het water gaan we een krachtig vergevingsritueel in, of het nu gaat om vergeving vragen of vergeving schenken maakt niet uit, beiden zijn krachtig en soms nodig om opnieuw te kunnen beginnen. We ontsteken ritueel het vuur en brengen dank aan de vuurspirit. We offeren alles wat ons tegen houdt, belemmert, niet bij ons hoort, aan het vuur en vragen om het te transformeren naar liefde, kracht, hoop,…
Het water schenken we aan de aarde, de planten om te groeien en te voeden. We geven een hartenwens aan het vuur en vragen om deze wens te bekrachtigen. We danken de vuurspirits en laten het vuur langzaam doven. We sluiten de avond af bij een warme kop thee. Meebrengen / aandoen : warme kledij , een takje dat je zelf bewust zoekt, met dit takje zal jij je hartenwens aan het vuur geven.

Mochten de Coronamaatregelen niet toelaten dat dit evement doorgaat, wordt het gewoon naar een latere datum verschoven. Er worden geen tickets terugbetaald maar de waarde van je ticket blijft geldig, ook voor andere workshops in de toekomst. Dank voor je begrip hiervoor, heb je vragen, contacteer me!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker