Summer Garden - Jelle Cleymans (Solo)
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 24 juli 2021 (van 15u00 tot 18u00)

/

Summer Garden - Jelle Cleymans (Solo)

Kattestraat 131

2890 Oppuurs (Puurs-Sint-Amands)

€18

Basistarief: 18,00 €

Jelle Cleymans - Solo

Jelle is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij toch al een gevuld palmares. Op televisie zagen we hem al in Thuis, de Kotmadam, Lili & Marleen, Flikken, Spoed en Spring.

Zijn artistieke bijdrage aan de musicals Daens, Kuifje, Fidler on the roof, “14-18” en recentelijk “40-45” gingen ook niet onopgemerkt voorbij.

In 2012 schuimde hij onder andere met Barbara Dex het Vlaamse land af met een kleinkunst tournee. Ook met zijn “zijn partner in crime” Jonas Van Geel zorgt hij al een paar jaar voor de nodige ambiance op verschillende festivals in de zomer, samen met hun band Cleymans & Van Geel. Deze zomer toeren ze voor het eerst met nummers van hun eigen eerste CD.

Ondertussen heeft Jelle al 4 eigen solo-platen uit: “Naakt doe ik de afwas” ; “Welk Ook en Hoeveel Tranen”, “Napoleon XXIII” en “Alleen in het ruime sop”.

Jelle Cleymans Solo

Jelle brengt een selectie van zijn eigen nummers uit zijn 4 CDs. Afhankelijk van het concept kunnen die eventueel aangevuld worden met nog enkele bekende Nederlandstalige covers of kleinkunstnummers. Jelle kiest zelf wat de beste keuze is. Het wordt in elk geval een mooie luisterset.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker