Shitty Shoes komt naar Bouwel
Muziek > Concerten
ZATERDAG
3
OKTOBER

Zaterdag 3 oktober 2020

Van 20u00 tot 23u00

Shitty Shoes komt naar Bouwel

Dorp, Bouwel

2288 Bouwel (Grobbendonk)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het nieuwe cultuurseizoen gaat voorzichtig van start. Davidsfonds en aBc (averechtse Bouwelse cultuurvereniging) organiseren zaterdag 3 oktober een pittige muziekavond in de Parochiezaal van Bouwel. Wij volgen tijdens het optreden strikt de coronamaatregelen qua afstand houden en het dragen van mondmaskers.

Op het programma staat de groep Shitty Shoes, een vierkoppige coverband uit Heist op den Berg. Zij brengen hun repertoire akoestisch en spelen pop, rock, jazz en soul met zang onder begeleiding van piano, gitaar en drum.
De vier jonge muzikanten van Shitty Shoes leerden elkaar kennen op de muziekacademie van Heist-op-den-Berg. Al snel bleek dat hun muziektalenten mooi bij elkaar pasten en na enkele plezante repetities werd beslist om een band op te richten. De groep onderscheid zich van andere coverbands door het unieke stemtimbre van de talentrijke zangeres Floor Geens.

Het repertoire van de muzikanten is behoorlijk breed. Zowel hedendaagse songs als klassiekers uit de jaren 80 en 90 passeren de revue: Vance Joy, Kings of Leon, The Weekend, The Killers, Bruno Mars, Jessie Ware, Eurythmics, Radiohead, Ella Eyre, Ray Charles, Dolly Parton, enzovoort. Kortweg, cultuurliefhebbers kunnen zich verwachten aan een brede waaier van leuke nummers, al dan niet in een nieuw kleedje gestoken door de muzikanten van Shitty Shoes

De groep Shitty Shoes is samengesteld uit vier jonge muzikanten
Floor Geens: zang
Jurian Cuypers: gitaar/zang
Seppe Verbeek: piano
Ward Van Echelpoel: drum

Locatie: Parochiezaal Bouwel, Dorp 43, 2288 Bouwel
Aanvang: 20:00 uur
Gratis inkom (de artiesten gaan met den hoed rond voor een vrije bijdrage).
Meer info: [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker