Lachfestival - COMEDY CARROUSEL
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 10 juli 2021 (van 19u00 tot 22u00)

/

Lachfestival - COMEDY CARROUSEL
NAC

Pastorijstraat 30

3530 Houthalen-Helchteren

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Master of Ceremony Soe Nsuki heeft er heel veel zin in om enkele serieuze kleppers uit het comedy-landschap aan het publiek voor te stellen: Jasper Posson, Thomas Smith, Tom Bibo (België) en Fuad Hassen (Nederland).

SOE NSUKI – MC van de Comedy Carrousel
Op het podium staan om aan comedy te doen is haar op het lijf geschreven.
In 2019 kon je haar als MC van de Comedy Carrousel al eens bezig zien. Zij was zo enthousiast dat we haar gewoon opnieuw gevraagd hebben.

JASPER POSSON – rijzende ster in comedy land
Hij won de Lunatic Comedy Award in 2018, speelde in het voorprogramma van o.a. Steven Mahieu en Bas Birker. Hij lacht met alles en iedereen en is dus de geknipte persoon om het comedy podium op te warmen.

THOMAS SMITH – ijzersterk materiaal
Met zijn energieke publieksinteracties en sublieme gedachtesprongen houdt hij het publiek al 18 jaar op het puntje van de stoel. Niet verwonderlijk met zijn ijzersterk materiaal en improvisatie. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit!

TOM BIBO – multi getalenteerde podiumkunstenaar
Als twintiger stelde hij vast dat het inhuren van een clown voor de speelgoedzaak van zijn vriendin een dure zaak bleek. Dus deed hij het zelf. Dat dit het begin was van een unieke carrière die hem als lid van het gerenommeerde Cirque du Soleil en als meervoudig wereldkampioen visuele humor naar plekken over heel de wereld zou brengen, wist hij toen nog niet. Een ‘match made in heaven’ met onze stand-upcomedians!

FUAD HASSEN – grappigste man van het universum
Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laidback comedystijl veroverde hij al vele harten. Fuad is een man van kleine zaken die hij op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn dat dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten, typische Fuad-hersenspinsels!

OPGELET: omwille van de coronamaatregelen is reservatie verplicht.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker