Aperitiefconcert: Duo Flecijn
Muziek > Concerten
ZONDAG
7
NOVEMBER

Zondag 7 november 2021

Van 11u00 tot 12u00

Aperitiefconcert: Duo Flecijn

Markt 1

9140 Temse

€10

Basistarief: 10,00 €

Mart en Eddy spelen op viool, gitaar, accordeon en bandoneon romances, filmmelodieën, Hongaarse dansen, tango’s, jazz, gipsyswing in eigen spetterende bewerkingen. Daarnaast zullen ze ook eigen composities spelen.
Dochter en vader Flecijn hebben een repertoire opgebouwd met een nostalgische toets en link naar de Hongaarse muziek. Het duo brengt een swingende afwisseling van romantiek en virtuositeit met de muziek van Brahms, Galliano, Aznavour, Gardel, Piazzolla, Monti, Tchavolo, Flecijn…

Mart speelt momenteel in verschillende ensembles met uiteenlopende genres. De laatste jaren is Mart heel gepassioneerd bezig met het componeren en schrijven van eigen muziek. Haar droom is om dit binnenkort aan jullie te laten horen en zien.

Eddy behaalde Eerste Prijzen accordeon, harmonie, contrapunt en fuga aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen. Hij vervolmaakte zich in de compositie bij de heren Willem Kersters en Luc Van Hove en behaalde het diploma Meester In De Muziek optie compositie aan het Lemmensinstituut waar hij nu docent is.

€ 10 - € 9 (65+) - € 8 (vriend) - € 7 (-26) - 1 aperitief inbegrepen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker