SPONSERTOCHTEN
Evenementen > Rondleidingen
ZATERDAG
20
FEBRUARI

Zaterdag 20 februari 2021

Van 14u30 tot 17u00

SPONSERTOCHTEN

Legerstraat 40

2610 Wilrijk

Help jij onze afdeling mee door deze moeilijke periode ?
Sponsortochten ter vervanging van de Lokale Algemene Vergadering
Corona gooit roet in het eten waardoor we onze jaarlijkse Lokale Algemene vergadering niet kunnen laten doorgaan. In de plaats hiervan zal je begin februari een elektronische afdelingskrant ontvangen, tenminste indien we over je e-mail beschikken. Moest dit nog niet het geval zijn vragen we je e-mail te bezorgen aan [email protected] zodat we je dit jaaroverzicht en vooruitzichten voor 2021 kunnen bezorgen. Je kan via een link dan ook meestemmen. De LAV was voor ons echter ook een sponsormoment dat nu komt te vervallen. We hebben hier echter een waardevol alternatief voor gevonden:GEGIDSTE SPONSOREXCURSIE:Op zaterdag 20 februari om  14:30 op fort 7, Legerstraat 40, Wilrijk. Thema: Monument of natuur.Op zondag 21 februari om 14:30 in het Uilenbos, Lintsesteenweg te Hove. Natuurexcursie (zie agenda  op datum 21 februari)
In ruil vragen we jullie om een enveloppe met een nieuwjaarsgift mee te brengen die je ter plaatse in een schoendoos kan deponeren. Hoe meer hoe beter natuurlijk want de opbrengst gaat volledig naar ons aankoopfonds voor de afbetaling van de aankoop van het Uilenbos en de Edegemse Beekvallei.
Alles gebeurt Coronaveilig al kennen we de maatregelen die dan van toepassing zullen zijn nog niet. Daarom vragen we uitzonderlijk je te registreren op [email protected] met vermelding van je naam, aantal personen en Fort 7 of Uilenbos, naargelang je keuze.
Als de Coronamaatregelen het toelaten kan je na de excursie ter plaatse een drankje nuttigen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker