Infoavond: Hoogsensitief Ouderschap
Opleidingen & Workshops
DINSDAG
8
DECEMBER

Dinsdag 8 december 2020

Van 19u30 tot 21u30

Infoavond: Hoogsensitief Ouderschap

Digitaal

9300 Aalst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

GRATIS INFOAVOND voor (groot)ouders van kinderen van 0 › 18 jaar door Bieke Geenen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Als de uitdaging van opvoeden erbij komt, geraken veel hoogsensitieve ouders het evenwicht helemaal kwijt. Hoogsensitiviteit is erfelijk, dus mama of papa deelt met zijn kind dit kenmerk. Toch komen veel ouders pas te weten dat ze zelf hoog sensitief zijn, wanneer ze ontdekken dat hun kind dit is.
Typisch aan het kenmerk hoogsensitiviteit is het wegcijferen van jezelf en meer dan je best te willen doen voor anderen. Dus als er eenmaal kinderen zijn, verlies je jezelf als ouder nog sneller uit het oog dan voorheen. Want voor je kinderen doe je nu eenmaal alles en is enkel het beste van jezelf geven goed genoeg. Je focus ligt op het welbevinden van je kind, en als je dan ook nog eens een hoogsensitief kind hebt vraagt dat eens zoveel energie.
Maar wat met jezelf?
Hoe ga je om met de uitdaging van het opvoeden als je zelf hoogsensitief bent zonder zelf helemaal uit balans te schieten?

Bieke Geenen geeft een toegankelijke lezing vol herkenbare verhalen aangevuld met concrete tips en handvatten om als ouder beter in balans te blijven.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker