[AFGELAST] Gezellige middag (en avond) vol spelplezier!
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 14u00 tot 23u59)

/

[AFGELAST] Gezellige middag (en avond) vol spelplezier!

Recht tegenover de kerk van Heist Goor

2220 Heist-op-den-Berg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Bij ons kan je een hele middag (en avond) gezellig spelletjes komen spelen. Het maakt niet uit of je alleen, met het gezin of met al jouw vrienden langskomt! Sneaky Snake ontvangt jullie allemaal met even veel plezier.

We voorzien een leuke selectie van gezelschapsspelletjes voor jong en oud, zowel voor ervaren spelers als voor nieuwkomers. Hou je van echte breinbrekers? Of hou je het liever luchtig? We bieden het allemaal aan. Wil je al eens kijken welke spelletjes er allemaal in onze kast steken => bekijk de lijst met spelletjes op Board Game Geek!

Deelname aan de spellendag is in principe volledig gratis. De club werkt volgens het Pay-What-You-Like principe waarbij iedereen geheel vrijblijvend een bijdrage kan achterlaten als je onze activiteit leuk vond. Op die manier sluiten we niemand uit en kan iedereen genieten van een leuke activiteit waarbij je zonder verplichting de club kan steunen.

Onze spellendag gaat door in parochiezaal Ter Molen, Pastoor Mellaertsstraat 26, 2220 Heist-op-den-Berg (Heist-Goor). Er is een ruime gratis parking voor de ingang van de zaal en achteraan de kerk waar je zonder zorgen je auto een hele middag kan parkeren. Naast de kerk is er ook de mogelijkheid om een fiets te stallen. Er wordt vriendelijk verzocht de ingang van de zaal vrij te houden.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker