Fonteinavond met Prozak De Kreuners Tribute
Muziek > Concerten
VRIJDAG
18
JUNI

Vrijdag 18 juni 2021

Van 19u00 tot 22u00

Fonteinavond met Prozak De Kreuners Tribute

Grote Plaats

9280 Lebbeke

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De zomer start in Lebbeke!
Vier avonden in een gezellige omgeving, in jouw bubbel, met een frisse pint en een leuk optreden. Daarvoor zorgt de cultuurdienst van Lebbeke op 11, 18, 25 juni en 2 juli in de tuin van Galerie De Fontein!
“Omdat cultuur en muziek mensen samenbrengt, organiseren we deze fonteinavonden” aldus schepen van cultuur Maria Van Keer. In een gezellige sfeer genieten van een optreden, een praatje slaan, luisteren naar muziek, iets lekkers drinken, en eindelijk stappen zetten om het culturele leven na corona opnieuw op te starten, dat is de korte samenvatting van deze avonden!"
Dit jaar kozen we er voor om volledig lokaal te gaan. Zowel wat de optredens betreft, als wat de verenigingen betreft die de toog zullen uitbaten. Het is een moeilijk jaar geweest voor ieder van ons. Muziekgroepen konden niet optreden, verenigingen konden amper iets organiseren en wij waren met z’n allen thuisgebonden. Dankzij de Fonteinavonden kunnen verenigingen een (welgekomen) extra centje verdienen en kunnen wij eindelijk van die felbegeerde vrijheid proeven. Aarzel dus niet en boek je tickets voor deze gratis optredens van de Fonteinavonden!
Tickets reserveren kan vanaf vrijdag 28 mei om 9u. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt om zo iedere avond veilig te kunnen organiseren.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker