Eén stad! Multiculturele zangworkshop
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 15 september 2019 (van 11u00 tot 15u00)

/

Eén stad! Multiculturele zangworkshop

Karel Oomsstraat 24

2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Heb je zin om samen met stadsgenoten uit verschillende gemeenschappen te zingen? Doe dan mee aan het project ‘Eén Stad!’ van A-KOOR uit Antwerpen!

Projectidee
Het uitgangspunt van dit project is dat we via muziek en samen zingen de verschillende gemeenschappen willen verbinden die in onze stad samenleven. A-KOOR legde daarom contacten met muzikanten en koren uit drie belangrijke culturen in Antwerpen: de Joodse, de Arabische en de westerse. Speciaal voor dit project maakt de internationaal gerenommeerde componist Wim Henderickx een gloednieuwe compositie op tekst van een nieuw stadsgedicht van onze stadsdichter Maud Vanhauwaert. Deze compositie wordt verder aangevuld met Joodse invloed door Joëlle Strauss (violiste, zangeres, componiste) en Arabische invloed door Moufadhel Adhoum (udspeler, componist en arrangeur). Op 20 oktober a.s. is de wereldpremière van het nieuwe werk.

Kom mee repeteren en zingen!
Heb je zin om dit nieuwe werk te leren kennen, kom dan met ons meezingen! Voor dit project vragen we dat je enige zangervaring hebt, noten kunt lezen en vooral: dat je zin hebt om mee te doen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar [email protected] Dan sturen we je de nodige info toe.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker