POSTPONED: Brussels Jazz Weekend: CARGO MAS
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 30 mei 2020 (van 20u00 tot 23u59)

/

POSTPONED: Brussels Jazz Weekend: CARGO MAS

Anspachlaan 110

1000 Brussel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Voorverkoop: 0,00 €

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 7 juni 2020.

Tot en met 7 juni worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Deze avond krijgt nu een dubbel-affiche met eerst ook nog een volledige set van Noa Lee. De exacte timing volgt nog.

Cargo Mas is het nieuwe project en muziekcollectief rond trompettist Sam Vloemans. Live laat hij zich omringen door een vaste kern van 6 muzikanten, die hun sporen verdienden bij onder andere Lianne La Havas, Zap Mama, Gabriel Ríos en Guru’s Jazzmatazz. Door de brede expertise en uiteenlopende achtergronden van de bandleden tekent het collectief voor een unieke sound en eigenzinnige mix van jazzfunk, latin, old-school hiphop en rock-’n-roll. Op het eerste full album - release januari 2020 - zijn er naast bijdrages van onder andere Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Bruno De Groote (dEUS) ook enkele features. Zo zijn bassiste Ida Nielsen (Prince), trompettist Mike ‘Maz’ Maher (Snarky Puppy) en trombonelegende Fred Wesley op het album te horen.

NOA LEE is een indie-pop band onder de leiding van songwriter/zangeres/pianiste Nina Kortekaas. Ondersteund door Robbe Broeckx op drums en Lennart Heyndels op bas, brengt ze met veel gevoel dromerige melodieën en originele ritmes. Haar invloeden? 'Feist, Grizzly Bear, en Atoms for Peace'. 

De band heeft nog maar drie singles uit, maar die werden al één voor één opgepikt door Studio Brussel, Humo en Focus Knack. Ondertussen speelden ze in de AB, Trix en OLT Rivierenhof  als support van Arsenal, Gepetto & the Whales en Tristan. In april brengen ze een eerste EP uit. 

Dat we Noa Lee in de gaten moeten houden is een understatement van jewelste!

'Knappe clip, knap nummer. U hoort ongetwijfeld nog van Noa Lee.' - Humo 

'Speelse indiepop met een atmosferisch randje, gedragen door een sterke vrouwenstem.' - Knack Focus

'De perfecte mix van experiment en dromerigheid.' 'We zien Noa Lee nog ver komen' - Dansende Beren

Dit concert is gratis binnen het Brussels Jazz Weekend. 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker