Op een Bedje van Troost met fotografe Lieve Blancquaert - RITUELEN
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
DONDERDAG
6
MEI

Donderdag 6 mei 2021

Van 20u00 tot 21u30

Op een Bedje van Troost met fotografe Lieve Blancquaert - RITUELEN

Maarschalk Gerardstraat 4

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op een bedje van troost is een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost. Een intieme wandeling langs vragen, taferelen en rituelen voor iedereen vanaf 7 jaar.
We brengen het bedje naar jouw thuis met vier online evenementen. (Ervarings-)deskundigen spreken over verlies, afscheid en rouw.
Fotografe Lieve Blancquaert is te gast bij Hanneke Paauwe. Ze bracht al verschillende fotoboeken uit waaronder A la limite waarin verhalen en foto's over liefde en dood verzameld zijn.
Het gesprek wordt afgewisseld met troosttips van kinderen, een vragenspel en indrukken uit de installatie. Ook praktische DOE-filmpjes komen aan bod, om met kinderen rond deze thema's aan de slag te gaan. Ter afsluiting brengt Hanneke Paauwe een troosttekst op live muziek van klarinettist Antoine Prawerman.
Alle uitzendingen, instructiefilmpjes, het vragenspel, DOE activiteiten over verdriet, afscheid en troost waar je met je gezin of vriendengroep mee aan de slag kan belanden op de website https://bedjevantroost.be/.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker