Lezing: Ben ik dan een slechte mama?!
Lifestyle > Opvoeding
DONDERDAG
3
JUNI

Donderdag 3 juni 2021

Van 19u00 tot 21u00

Lezing: Ben ik dan een slechte mama?!

Dijk 118

3700 Tongeren

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

OPGELET! Avondlezing zal fysiek doorgaan als de corona-maatregelen het toelaten. Indien dit niet het geval is, zal er een digitaal alternatief op hetzelfde moment met de auteur georganiseerd worden.

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit de boekskes, zoals men weleens zegt.
Maar op een dag keert het tij. Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis. Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.
Lang vreest Patsy dat ze van opvoeden weinig kaas heeft gegeten. Wat moet je met al die meningen? Is hoogsensitiviteit zo’n typisch modewoord? Wat met al die andere etiketten en verdomde vooroordelen? Toch werpt ze zich vastbesloten in de strijd om te slagen in de aartsmoeilijke opdracht die opvoeden is, helemaal op haar eigen manier.
Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama’s en papa’s erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt. Patsy schrijft zonder gêne, maar vooral met groot respect voor zij die een tikkeltje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.
In jullie gezelschap vertelt Patsy over de moeilijke jaren die we zijn doorsparteld. En vooral hoe we dat gedaan hebben.

Wie: Patsy Kerkhofs van het boek ‘Ben ik dan een slechte mama?’
Waar: Deze lezing gaat door in het cafetaria van het Dienstencentrum De Piepel, Dijk 118 in Tongeren (naast het Huis van het Kind).
Kostprijs: Gratis
Inschrijven: [email protected]
In samenwerking met Huis van het Kind Tongeren, Koala Tongeren en Patsy Kerkhofs.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker