Wonderbaarlijke Welwezenwereld
Sport > Fietsen & Wandelen
VRIJDAG
26
FEBRUARI

Vrijdag 26 februari 2021

Ma 5 augustus 2019 - Vr 1 september 2023

Geen tijdstip beschikbaar

Wonderbaarlijke Welwezenwereld

Ulbeekstraat 21

3832 Ulbeek (Wellen)

Welwezentjes, en dat is alom geweten, leven vooral in de fruitstreek in Haspengouw rond de gemeente Wellen, die daaraan ook zijn naam dankt. Welwezens zijn voor volwassenen bijna nooit zichtbaar, ze denken dat alles vanzelf gebeurt, maar voor kinderen is er geen probleem. Zij kunnen ze gewoon zien.

Heeeeeeeel af en toe schijnt er een grote mens te zijn die de wezentjes ook kan zien, maar dat is eerder zeldzaam en alleen bij weldenkende mensen zo.

Wil jij ook op Welwezenzoektocht gaan? Kom dan gerust eens langs...

Enkele Welwezens hebben hun intrek genomen in de Bottelarij. Ze zijn onzichtbaar voor mensen die niet in hen geloven en tonen zich alleen maar aan weldenkende bezoekers van 2 tot 100 jaar. Ze helpen stiekem om de dagdagelijkse taken in de Bottelarij te verlichten en knappen klusjes op.

Neem bij aankomst het kleine deurtje rechts van de poort waar een bord ophangt “welkom” met schattige Welwezens erop. Ga de woonkamer binnen en druk op de groene knop. De Welwezenwereld gaat voor je open!

Je wordt ingeleid in de belevingsroute en kan op zoektocht gaan in en om het gebouw. Je vindt er ongetwijfeld enkele Welwezens die in de Bottelarij wonen.

Meerdere interactieve taferelen zijn er te ontdekken.

In het eetcafé kan je terecht voor gerechten op kindermaat.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker