Gratis kennismaking: Loopbaanbegeleiding in de natuur
Evenementen
DINSDAG
4
MEI

Dinsdag 4 mei 2021

Van 16u00 tot 18u30

Gratis kennismaking: Loopbaanbegeleiding in de natuur

Wegvoeringstraat 308

9230 Wetteren

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wil je eens coronaproof kennismaken met loopbaanbegeleiding in de natuur? Deze tijd gebruiken om meer in zicht te krijgen in je loopbaanvragen? Heb je vragen over een loopbaanbegeleidingstraject via de VDAB loopbaancheques? Of ben je nieuwsgierig om eens kennis te maken met mijn manier van werken? Benieuwd naar de meerwaarde van coachen in de natuur? Ben je op zoek naar professionele begeleiding met een concreet plan van aanpak voor je loopbaan gerelateerde vragen?

Dit is je kans!!
In november organiseer ik weer individuele kennismakingsmomenten van 30 minuten op verschillende locaties (o.a. Merelbeke, Gent, Zottegem en Wetteren) waarbij je geheel gratis en vrijblijvend de mogelijkheid hebt om kennis te maken met loopbaanbegeleiding in de natuur.

Loopbaanbegeleiding in de natuur biedt een enorme meerwaarde. We spreken dan ook af in het bos en maken samen een korte wandeling waarbij we, genietend van de natuur kennismaken en je de mogelijkheid hebt om al je vragen te stellen.

Meer informatie vind je op mijn website: https://insidenature.be/gratis/gratis-kennismaking-loopbaanbegeleiding-in-de-natuur.html

Hopelijk tot binnenkort in de natuur!
Usha

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker