Voorstelling: Het leven zoals het is 'Op pensioen' - Levensweetjes, Erpe-Mere
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
WOENSDAG
18
NOVEMBER

Woensdag 18 november 2020

Van 14u00 tot 16u00

Voorstelling: Het leven zoals het is

Nieuwstraat 13

9420 Erpe-Mere

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Je gaat op pensioen, het leven ligt voor je. Een nieuwe fase breekt aan. Tijd voor een nieuw evenwicht. Misschien zit je boordevol plannen voor nieuwe hobby’s, reizen, verbouwingen…, misschien laat je het liever allemaal tot bij jou komen? Er komt meer tijd vrij voor jou en je partner, hoe gaan jullie daar mee om in jullie relatie? Ouderdomskwaaltjes durven al eens de kop op te steken, of als een donderslag bij heldere hemel komt plots de diagnose van een ziekte, waardoor je minder kan doen dan je zou willen. Je zorgt met veel voldoening voor iedereen rondom jou, je (klein-)kinderen, je partner, je ouders, en zorg je ook voor jezelf?
Veel mensen maken gelijkaardige situaties mee in deze nieuwe levensfase, maar hoe ze ermee omgaan kan een groot verschil betekenen.

Aan de hand van boeiende anekdotes uit het leven gegrepen vertelt Luc van de Ven met een humoristische kwinkslag wat veel mensen in deze levensfase ervaren. Zeer herkenbare verhalen die je een mooie blik gunnen op het leven zoals het is … op pensioen.

Een aanrader!
​​
​W​at: Keuze uit matinee of online voorstelling. Tijdens en na de sessie is er een mogelijkheid tot interactie en vragen.

Voor​​ wie: Voor iedereen die op pensioen gaat, of al een tijdje op pensioen is of wil weten hoe het is om op pensioen te zijn.

Spre​ker:
Luc Van de Ven is klinisch ouderenpsycholoog met ruime ervaring. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften, is spreker op diverse congressen en studiedagen en geeft les in opleidingen voor professionele hulpverleners. De ouderenpsycholoog is auteur van enkele boeken over de uitdagingen bij het ouder worden.

Waar en wanneer:
Woensdag 18 november 2020 om 14u00 – Erpe-Mere. Gemeentelijk Ontmoetingscentrum, Nieuwstraat 13, 9420 Mere

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker