Assertief grenzen stellen
Lifestyle > Gezondheid
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 14 oktober 2019 (van 19u30 tot 22u00)

/

Assertief grenzen stellen

Jakob Smitslaan 28

2400 Mol

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Als jonge ouder komt heel veel op je af en je wil zo graag alles goed kunnen combineren: mama en partner zijn, je werk, je sociale leven,… Heb je soms het gevoel dat iedereen jou voortdurend nodig heeft? Dat je overal tegelijk moet zijn en zelf de hele dag nergens aan toe komt? Dat je ja zegt terwijl je neen bedoelt? Misschien weet je achteraf wel hoe je had kunnen reageren, maar slaag je er toch weer niet in om het de volgende keer anders aan te pakken.

Heel wat belemmerende gedachten en emoties zorgen er voor dat je er niet toe komt om je goede voornemens ook in daadwerkelijke actie om te zetten. Welke zijn veel voorkomende obstakels voor assertiviteit? Welke gedachten weerhouden je ervan nee te zeggen? Hoe bewaak je op een assertieve manier je eigen grenzen en hoe kan je op een assertieve manier weigeren?

Erna Claes, dr in de Psychologie, heeft, na een loopbaan in de zorgsector, in 2004 de overstap gemaakt naar haar eigen bedrijf "Fenrir Consult". Op basis van wetenschappelijke inzichten en heel wat jaren praktijkervaring is zij dagdagelijks bezig met het geven van infosessies & workshops rond "Welzijn". Zij brengt relevante thema's op een boeiende manier; Zij reflecteert samen met het publiek met een gezonde dosis humor op, soms gevoelig thema's, aangevuld met aanknopingspunten naar aanpak.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker