De Notenkraker
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
ZONDAG
21
NOVEMBER

Zondag 21 november 2021

Van 14u00 tot 16u00

De Notenkraker

Belgiëplein - Heizel

1020 Laken

KOOP UW TICKETS STAAND CONCERT


De grootste Notenkraker ter wereld !
Van sneeuwvlokjes tot speciale effecten maar nog steeds zonder twijfel hét gezinsspektakel bij uitstek ! Ballet en orkest van de « Grand Opera » van Oekraïne

Iedereen kent het verhaal van Clara die als de avond valt kleiner wordt terwijl het speelgoed op wonderbaarlijke wijze tot leven komt….. Een sprookje dat al meer dan honderd jaar tot ieders verbeelding spreekt !

Met diep respect voor de essentie en de charme van het verhaal blaast de Franse choreograaf Johan Nus (« De Reis om de Wereld in 80 dagen », « Les Parapluies de Cherbourg », « Het Zwanenmeer op het Water ») deze grote klassieker nieuw leven in door hem een moderne toets te geven.

Aan de hand van digitale beeldprojecties en klassieke decors introduceert hij een aantal spectaculaire speciale effecten zoals de dwarrelende sneeuw tijdens de « Wals van de Sneeuwvlokjes » of de intrede van de prachtige trojka getrokken door bewegende, levensechte rendieren !

De voorstelling wijkt af van de klassieke paden en gebruikt de volledige hoogte van het speelplatform als verrassingseffect. Daarenboven wordt de show gedragen door een klassiek ballet van 40 dansers, circusartiesten maar ook van komieken van alle maten en gewichten die de wervelwind van de acrobatische kunsten en elegante danspassen een zekere « echtheid » verlenen.

Ongetwijfeld de grootste en meest spectaculaire Notenkraker ooit !
En natuurlijk voorzien van een groot orkest…..want een ballet zonder orkest is natuurlijk geen echt ballet !

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker