Cinema Urbana: Hors Normes
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 24 september 2020 (van 21u00 tot 23u59)

/

Cinema Urbana: Hors Normes

Minkelersstraat, Zurenborg

2600 Berchem (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Bruno en Malik leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme. Een buitengewone combinatie. Ondanks hun verschillende achtergrond, werken beide mannen vlot samen. Dat ze het daarbij niet altijd zo nauw nemen met regels en voorschriften, lijkt een onbelangrijk detail. Tot inspecteurs dreigen om de boel op te doeken.

De makers van INTOUCHABLES storten zich met hun feel-good-aanpak opnieuw op een stevig thema. Het resultaat is een heerlijk entertainende en hartverwarmende film. Naast populaire Franse acteurs zoals Vincent Cassel, werd ook een aantal jongeren met autisme gecast. Met een glansrol voor Joseph, die het hart van elke kijker steelt.

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Neem zeker ook je mondmasker mee.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker