gratis LIVESTREAM: STASH, alias singer/songwriter GUNTHER VERSPECHT
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 januari 2021 (van 11u00 tot 12u00)

/

gratis LIVESTREAM: STASH, alias singer/songwriter GUNTHER VERSPECHT

Brusselsesteenweg 69

1860 Meise

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Gunther Verspecht is één van die Belgische stemmen die je meteen herkent. Hij brengt een intiem concert in de Muze dat iedereen live kan volgen.

In 2005 brak Stash door met ‘Sadness’, een nummer dat sindsdien een vaste stek vond in de top 100 van onze Belgische klassiekers. Tien jaar na het laatste album kwam er in oktober 2019 een nieuw STASH - full album Wolfman!. Dit album werd opgenomen in het najaar van 2018 toen Gunther Verspecht zich terugtrok in de oude kunstenaarssite ‘De Kluis’ in Sint Martens Latem, samen met topmuzikanten/artiesten HT Roberts, Bruno Deneckere, Nils De Caster en Niels Delvaux. STASH was een van de pioniers die huiskamerconcerten speelde, het is voor hen de normaalste zaak van de wereld om solo of in kleine bezetting te spelen, want het is de essentie waarmee zijn songs tot stand komen in hun meest pure vorm. Voor mensen die houden van muziek, muziek à la Ryan Adams, The Eagles, Townes Van Zandt, Neil Young, Bob Dylan…

Weten jullie nog dat de allereerste voorstelling van het nieuwe album Wolfman! aan het grote publiek plaatsvond in de Muze van Meise? Een avond om niet te vergeten, zowel voor STASH als voor het publiek. Iets meer dan een jaar later gooien wij het over een andere boeg, en zal Gunther Verspecht solo het beste van zichzelf geven. Deze keer zal Gunther ons publiek verrassen met één van zijn nieuwe nummers!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker