Borre Appetit: seizoensopening
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 15 september 2019 (van 12u15 tot 17u00)

/

Borre Appetit: seizoensopening

Speelpleinstraat 10

3360 Bierbeek

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ook voor het seizoen 2019-2020 presenteren de verenigingen en de vrijetijdsdiensten van de gemeente (de borre) een rijkelijk gevuld activiteitenbanket. Een heerlijk en divers buffet van cursussen, initiaties, voorstellingen, workshops, beurzen, bezoeken, lezingen, lessenreeksen, demonstraties, publieksactiviteiten, feesten, creatieve uitdagingen en nog zoveel meer. In dit uitgebreide assortiment aan vrijetijdsactiviteiten is zeker iets de jou zal smaken.
Tijdens BORRE APPETIT dienen we een deel van het aanbod voor u op, in en om de borre. We serveren een aperitiefje van verschillende activiteiten en laten je mee proeven van al de sportieve, speelse en culturele lekkernijen die je in Bierbeek kan beleven.

Kom dus zeker eens degusteren op zondag 15 september vanaf 13u. En kom vooral met de fiets. Want naast alle activiteiten valt er ook letterlijk te proeven. Bier welteverstaan. Je kan de eerste brouwsels, 3 soorten, van het te ontwikkelen Bierbeekse bier proeven én beoordelen. U en uw smaakpapillen bepalen zo mee de uiteindelijke smaak van dit speciaalbier, dat gemaakt zal worden op Bierbeekse bodem. Dit mag je niet missen, mee bepalen hoe het echte BIERbeekse BIER zal smaken.
Eten hoef je die dag niet te voorzien. Twee plaatselijke cateraars, Lukania Expresss (Italiaanse keuken) en wups catering (gezonde en ambachtelijke bio catering) vullen met de glimlach jullie lege magen. Ze staan van 13u -18u voor de borre, net zoals het terras van het Borrestaminee, ijsjeskraam Unicorno en de warme wafels van Sint-kamillus.
Wat staat er zoal op het programma?
Rommelmarkt, rondleiding door onze techniekers: achter de schermen van het cultuurcentrum, doe-mee sportactiviteiten in de sporthal, de danszaal en de gevechtsportzaal, wereldwinkelstand, creatief op poten: cratieve doe-activiteit voor ouders en kinderen, muziek en zang, rad van fortuin van de Gezinsbond, sappentrapper, petanquen met Okra, Coderdojo: programmeren met kinderen, wandeling met natuurpunt, verwendag met verkoop van afgevoerde boeken in de bibliotheek, doorlopend kleiatelier van het SLAC, afwisselende spelactiviteiten door de jeugdbewegingen, proefactiviteit in de kleuterschool, activiteiten De Vonk, tochten met paard en kar van de Passant (nog te bevestigen)

Alle activiteiten zijn gratis en heel de namiddag, zonder reservatie, vrij toegankelijk (in -en uitlopen en proeven zonder problemen). Alleen voor een blik achter de schermen van het cultuurcentrum (ook voor kinderen!) kan je de dag zelf, vanaf 13u, een van 60 plaatsjes reserveren.
Voor de fijnproevers onder u hoeft dit proeffestijn niet te stoppen om 17u. Deze kunnen nagenieten met de interactieve improvisatievoorstelling ‘de Weerwolven van Wakkerdam’ (12+) door SWAAJP, een combinatie van improvisatietheater en het alom bekende gezelschapsspel.‘ Deze voorstelling wordt gratis aangeboden in het kader van Borre Appetit. Reservatie is verplicht via de website van cc de borre en de plaatsen zijn beperkt. Komt dat...

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker