kennismakingsdag korfbal-multimove
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 september 2019 (van 9u30 tot 11u00)

/

Parklaan 50

2300 Turnhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Sporten, bewegen. Iedereen weet dat dit belangrijk is en denkt vaak ‘welke sport zou ik dan gaan doen?’.
Gelukkig moet jij daar helemaal niet over piekeren, want bij K.C. Technico hebben wij plaats voor iedereen. Onze leden starten op 3 jaar oud en gaan tot wel +70 jaar oud. Wij bieden de sport aan voor iedereen op zijn eigen niveau. Wat de sport extra interessant maakt, is dat korfbal gemengd is! Zowel jongens als meisjes zitten in hetzelfde team.
Wij beginnen met de allerkleinsten die via een uurtje Multimove leuk bezig zijn met beweging. Dit wordt ondersteund door erkende Multimove-trainers. Daarna kan je je meer en meer verdiepen in het korfbalspel via jeugd- en seniorenteams. Daarnaast is er ook plaats voor recreanten. Zelfs onze oudste recreanten staan wekelijks op post om te trainen.
Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Onze spelers, trainers, begeleiders, coaches staan te popelen van ongeduld om jou mee op te nemen in onze club.
Twijfel je nog? Geen probleem, je mag steeds 3 keer vrij komen proberen of onze club en sport jou ligt. Daarbovenop bieden we een korting aan voor gezinnen die meerdere leden hebben in onze club. En voor spelers die een ‘uitpas kansentarief’ hebben, is er een flinke korting op het lidgeld. Dit allemaal om iedereen aan het sporten te krijgen.
En zoals je weet… SPORTERS BELEVEN MEER!
Tot binnenkort op onze kennismakingsdag!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker