Boekvoorstelling | Herman Cole | Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naa...
Kunst & Cultuur > Literatuur
ZONDAG
9
MEI

Zondag 9 mei 2021

Van 10u30 tot 11u30

Boekvoorstelling | Herman Cole | Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naa...

Online event

9100 Sint-Niklaas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Herman Cole -Sint-Niklase culturele persoonlijkheid 2018 én ereburger van de zusterstad Lucca- heeft weer toegeslagen. Uit de achttiende-eeuwse reisverslagen van Sinaainaar Marinus Geubels op weg naar het Heilig Land destilleerde hij Pelgrim met een knipoog - Dóór Italië naar Jeruzalem. Begin maart verscheen zo een historisch-toeristisch-literair streekproduct waarin hij meer dan vijfduizend kilometer aflegt, kriskras door het Europese continent en erbuiten. Op de Dag van Europa badineert hij in een ludieke beeldenbabbel rond zijn jongste geesteskind.
Herman Cole was meer dan dertig jaar taalanimator Italiaans bij LBC-volwassenenonderwijs. In dezelfde decennia leverde hij honderden toeristische bijdragen: eerst voor de televisiequiz Van Pool tot Evenaar, later voor het magazine Pasar en voor enkele reisgidsen. In 2017 publiceerde hij De Zaak van Sinterklaas.

Deze lezing gaat door via het platform Zoom. Een camera en microfoon zijn niet noodzakelijk. Een stabiele internetverbinding en pc, laptop of tablet wel. Wil je meevolgen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bezorgen je de link!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker