CIRK FABRIK - warme vuurtjes en betoverende circusvoorstellingen in de herfst...
Evenementen > Circussen & Kermissen
MAANDAG
2
NOVEMBER

Maandag 2 november 2020

Maandag 2 november 2020 (van 14u00 tot 22u00)

Dinsdag 3 november 2020 (van 14u00 tot 22u00)

Woensdag 4 november 2020 (van 14u00 tot 22u00)

Donderdag 5 november 2020 (van 10u30 tot 16u00)

Vrijdag 6 november 2020 (van 14u00 tot 22u00)

Van 14u00 tot 22u00

CIRK FABRIK - warme vuurtjes en betoverende circusvoorstellingen in de herfst...

Minkelersstraat, Zurenborg

2600 Berchem (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

CIRK FABRIK: herfstpret van 2 t/m 6 november op de Zomerfabriek

Zomeren tijdens de herfstvakantie? Waarom niet! Vijf dagen lang bouwt Zomer van Antwerpen de Zomerfabriek om tot Cirk Fabrik. Met op het programma: alle gratis circusvoorstellingen die we planden op de Zomerbar, aangevuld met een knotsgek dans- en circuskamp voor kinderen. Maar ook Circus Ronaldo slaat met Cinema Malfait hun filmbarak weer op.

Warme vuurtjes, betoverende circusvoorstellingen en een Zomersfeer zoals we die allemaal kennen: het belooft een knusse en gezellige week te worden voor jong en oud. Elke dag feest!

*Gratis circusvoorstellingen voor iedereen*
Een razendsnelle circus-rollerderby van Les Patineurs, een 5 uur lange hypnotiserende muizenvallenact van acrobaat Bert Vanden Berghe en het clowneske NIETS van die.f. Liever zelf vliegen in de trapeze van Ell Circo D’ell Fuego of met je bubbel hangen in de spacenetten van Lyapunov? Beleef het allemaal! Daarbovenop geeft Moving Forward Dance C° een urban performance om U tegen te zeggen met NA.

Maak je eigen circusreis of hang gezellig rond op Cirk Fabrik. Even pauzeren? Geniet van een heerlijk hapje en drankje in onze gezellige tent en verwarm je aan een van onze vuurkorven.

*Dans&Cirk-kamp voor kinderen*
Kinderen van 6 tot 12 jaar beleven de tijd van hun leven op het Dans&Cirk-kamp. De ervaren coaches van dans!Apen (Antwerpen Danst) en Ell Circo D’ell Fuego nemen ze mee op knettergek dans- en circusavontuur vol muziek, acro en plezier!
We toveren onze dansstudio 5 dagen lang om tot een wonderlijke pretplek, met elke dag een gevarieerd programma.

Inschrijven voor het kamp kan per dag, voor meerdere dagen of de hele week. Tickets voor het Dans&Cirk-kamp zijn vanaf 8 oktober 10u te koop via www.zva.be en op 03 224 85 39.

*Circus Ronaldo: Cinema Malfait*
Op het gras onder de bomen zet Circus Ronaldo hun Cinema Malfait barak op voor ‘De Magneet Man’, een tragikomedie van Gust Van den Berghe. De film toont de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Tickets voor Cinema Malfait, te zien van 2 tot en met 5 november, zijn verkrijgbaar vanaf 8 oktober vanaf 10u via www.zva.be en op 03 224 85 39

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker