Preview Revisited - CC 't Vondel i.s.m. werkgroep Kunst in het Dorp
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
VRIJDAG
22
JANUARI

Vrijdag 22 januari 2021

Za 12 december 2020 - Za 23 januari 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Preview Revisited - CC

J. Possozplein 40

1500 Halle

Openingsuren: dinsdag , woensdag , donderdag en vrijdag van 9u tot 16u.
Maandag en zaterdag vanaf 11u00 tot 14u.
CC ’t Vondel is gesloten vanaf 24 december 2020  tot en met 4 januari 2021 maar blijft open voor het Buurtrestaurant vanaf 11u30 tot 14u (alle dagen, uitgezonderd zondag en feestdagen).

Kunst in het Dorp is een jaarlijkse multidisciplinaire tentoonstelling in kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen. De kunstenaars integreren hun werken in de verschillende ruimtes en in de tuin van de historische locatie. Naast kunstvormen zoals keramiek, schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst, glaskunst, fotografie, audiovisuele kunst, groenkunst, juweelkunst, papierkunst en muziek wordt er ook aandacht besteed aan andere hedendaagse kunstvormen zoals experimentele kunst, conceptuele kunst, performance en (insitu)installatiekunst.
De  multidisciplinaire tentoonstelling “Revisited” is een terugblik op 11 kunstenaars die deelnamen aan de tentoonstelling Kunst in het Dorp van 2012 tot 2019 in kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen.
De tentoonstelling die in december gepland was wordt omwille van de coronamaatregelen verplaatst naar juli , van 2 juli tot 11 juli  (van vrijdag tot zondag) in de oude post.
Maak alvast kennis met enkele kunstwerken van de deelnemende kunstenaars op een “preview” van deze expo te bezoeken vanaf 11 december tot en met 23 december aan de voorgevel en in de foyer van CC ’t Vondel.
Gelieve het circulatieplan te volgen en de geldende corona reglementering te respecteren.
De kunstenaars

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker