het verdwaalde paasei - zoektocht voor gezinnen
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 17 april 2021 (van 13u00 tot 18u00)

/

het verdwaalde paasei - zoektocht voor gezinnen

nog te bepalen

9000 Gent

€2

prijs voor leden; 2 euro per kind, volwassenen gratis, kinderen tot 2 jaar gratisprijs voor niet-leden: 4 euro per kind, volwassenen 1 euro, kinderen tot 2 jaar gratis

0486926827

Per bubbel kan je een fijne zoektocht beleven in enkele Gentse parken. Elk half uur kan een groepje starten. Vind jouw groepje het verdwaalde paasei? Info over welke parkjes meedoen volgt later.

Alle paaseieren zijn al lang gevonden! Of toch niet? Een eigenzinnig paasei wist te ontsnappen. Het heeft zich goed verstopt in een mooi Gents parkje. Reserveer je locatie en je start uur en je krijgt van een helper van de paashaas ter plaatse jouw werkboekje om in het park op zoek te gaan naar aanwijzingen. Slaag jij er in om alle opdrachten goed uit te voeren en alles over het paasei te weten te komen? Zoektocht voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Stuur een mail naar [email protected] met de gewenste locatie en het gewenste start uur. Vermeld hoeveel kinderen deelnemen en de leeftijd van de kinderen. Na betaling is uw reservatie definitief.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker