Gemeente- en OCMW-raad
Kunst & Cultuur
MAANDAG
28
JUNI

Maandag 28 juni 2021

Van 20u00 tot 22u00

Gemeente- en OCMW-raad

Markt 1

2330 Merksplas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De Merksplasse gemeenteraad vergadert voorlopig nog in het Gemeenschapscentrum. Je bent van harte uitgenodigd het openbare gedeelte bij te wonen. Omdat we rekening houden met de coronamaatregelen vragen we je om je aanwezigheid op voorhand te bevestigen via [email protected] Dan zetten we een stoel voor je klaar.

De Merksplasse gemeenteraad bestaat uit het college van burgemeester en schepenen en de verkozen raadsleden. De gemeenteraad vergadert minstens 10 maal per jaar. De openbare zitting kan iedereen bijwonen. De geheime zitting, waar er gesproken wordt over personen, benoemingen e.d., mag je niet bijwonen.

Toehoorders van de vergadering hebben geen spreekrecht. Via de GO-raM, de gemeente- en OCMW-raadsagenda Merksplas, krijg je elke maand een overzicht van de agendapunten en een beknopte, verstaanbare toelichting. Een abonnement vraag je aan bij de dienst communicatie.

De agenda wordt hoofdzakelijk opgesteld door het schepencollege. Toch kunnen ook raadsleden agendapunten voordragen. Dit kunnen ze tot drie dagen voor de gemeenteraad. Ook tijdens de gemeenteraad kan er, zij het enkel bij hoogdringendheid, nog afgesproken worden om een bepaald punt te behandelen. Twee derde van de aanwezige raadsleden moet hier wel mee akkoord zijn.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker