Alex Agnew: An evening with Alex Agnew
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
WOENSDAG
26
OKTOBER

Woensdag 26 oktober 2022

Van 20u30 tot 20u30

Alex Agnew: An evening with Alex Agnew

Begijnhof 11

3090 Overijse

€35

Basistarief: 35,00 €; ABO: 33,00 €; VVK: 35,00 €; KASSA: 37,00 €

De voorziene productie 'Be Careful What You Wish For' kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden.

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show 'Be Careful What You Wish For'. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten.

De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Er was al #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe? Alex vertrekt vanuit dezelfde thema’s, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast.

Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Geen 'Be careful what you wish for', wel 'An evening with Alex Agnew'. Je tickets blijven gewoon geldig. Bedankt voor het begrip.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker