Kosmo Sound: 'Antenna' (albumrelease) livestream
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 november 2020 (van 21u00 tot 21u00)

/

Kosmo Sound:

Kouter 29

9000 Gent

€5

Basistarief:€5Uitpas met kansentarief / EDC:€1

> reserveren

Dit is een online event. Nieuw Gents geweld Kosmo Sound sleurt je mee naar zweterige clubs met de bas als heer en meester. Deze Gentse telg uit de jongste generatie van Belgische jazzbands laat zich inspireren door dub en koppelt een broeierige sound aan moddervette grooves
Met je toegangsticket kan je het concert tot twee dagen erna (her)bekijken.

De debuutplaat Antenna is verkrijgbaar op lp en cd. Via de livestream geniet je €5 korting. Stuur je ticketmail door naar [email protected] en ontvang een unieke kortingscode.

Nieuw Gents geweld

Kosmo Sound sleurt je mee naar zweterige clubs met de bas als heer en meester. Deze Gentse telg uit de jongste generatie van Belgische jazzbands laat zich inspireren door dub en koppelt een broeierige sound aan moddervette grooves.

Antenna

Ze presenteren hun langverwachte debuutalbum Antenna. Groove-muziek begint altijd met een ritmesectie, en zo ging het ook bij Kosmo Sound met Mattias Geernaert en Marius Couvreur. Als sextet mixen ze zware baslijnen en strakke drums met spacy melodieën tot een organische trip die elke zaal in de fik zet.

Al tweemaal verzorgden ze het voorprogramma van dublegende Adrian Sherwood en ze werden winnaars van Sound Track 2019. Hun nieuwe album - opgenomen en gemixt door Koen Gisen - komt uit op vinyl en cd bij Zephyrus Records.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker