Wandeling "Hemelsmooi" doorheen een wijngaard, ook met huisdieren.
Sport > Fietsen & Wandelen
ZATERDAG
1
MEI

Zaterdag 1 mei 2021

Zaterdag 1 mei 2021 (om 9u00)

Zondag 2 mei 2021 (van 0u00 tot 15u00)

Om 9u00

Wandeling "Hemelsmooi" doorheen een  wijngaard, ook met huisdieren.

Hoevestraat

1755 Gooik

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Voor de opening van het bedrijf Pet MEMORY Art organiseren we de 1st wandeling onder de noemer “HEMELSMOOI”.
Er kan zaterdag 1 mei en zondag 2 mei vertrokken worden van aan de start op de Hoevestraat 41, 1755 Gooik tussen 9h00 en 15h00.
Vooraf krijgen de wandelaars met een gezelschapsdier de kans om gefotografeerd te worden in een speciaal opgezet decor aan de studio.
De foto kan na de wandeling gratis opgehaald worden in de studio van Pet MEMORY Art
of later bewonderd worden op de Instagram pagina “Huisdierfotograaf”.

De 2 lussen, van respectievelijk 8km en 10km, leiden langs het glooiende landschap van het Pajottenland. Hierbij krijgen we een unieke kans om door de wijngaarden van het terroir “Dappersveld-Woestijn” te wandelen.
Enkel personen die ingeschreven hebben toegang tot het wijndomein. Inschrijven kan op de Site https://www.petmemoryart.be/inschrijving-wandeling
Mondmasker verplicht tijdens de rondleiding.
De 2 wijnboeren Eric en Sam staan er klaar om jou een rondleiding te geven. Zij die deze godendranken uit de streek eens wensen te proeven krijgen hiervoor de gelegenheid. Het is zelfs mogelijk jouw favoriete keuze hier te bestellen. Jouw bestelling wordt voor jou gedeponeerd aan de start bij Pet MEMORY Art. Hier kan je ze na de wandeling kan komen ophalen.

Voor zij die kozen voor de grote lus, is hier de splitsing en leidt de wandeling verder langsheen de holle wegen van Gooik naar het oudste café in de regio, het iconische café Den Haas met zijn aarden "bollebaan". Hier zijn we op het hoogtste punt van de wandeling van waaruit we de molen van Kapitein Zeppos waarnemen.
Nadat de dorstige zich heeft kunnen laven, op het zonnige terras (als de corona regels het toelaten) dalen we terug af naar de start. Voor de hondjes staan er ook drinkbakjes klaar.

Onderweg tijdens de wandeling "HEMELSMOOI" neem je best ook enkele mooie foto's. De mooiste foto kan je daarna posten op je sociale media en er een leuke prijs mee winnen. Een echte fotoshoot in de studio Pet MEORY Art twv. 145€ Details van de wedstrijd : https://www.petmemoryart.be/wedstrijd-hemelsmooi

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker