KASKcinema Gaat Uit: Kajillionaire (2020)
Film
WOENSDAG
30
JUNI

Woensdag 30 juni 2021

Van 22u30 tot 23u59

KASKcinema Gaat Uit: Kajillionaire (2020)

Godshuizenlaan 2

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

KASKcinema Gaat Uit: Anniversary Edition is een vijf dagen durend openlucht filmgebeuren. Te midden de groene harmonie en het kippengekakel van de Hortatuin op de Bijlokesite worden van woensdag 30/06 tot zondag 04/07 een reeks films getoond die het tijdens de lockdownmaanden aan liefde ontbraken.

Als eerste slaan we onze slag met Kajillionaire. Queen of quirk Miranda July's nieuwste telg is een humanistische heistfilm die geniepig je verwachtingen weet te omzeilen om zo onopgemerkt je hart weg te ritsen. Met visuele flair en cringe-tastische humor vertelt July het verhaal van een gezin kruimeldieven en con-artists die in het hedendaagse L.A. proberen te overleven. Zwendelend naar kleingeld en kortingsbonnen dromen ze van de verlokkingen van het groot kapitaal.

Hun ambities om Kajillionaire te worden gaan echter ten koste van hun dochter Old Dolio Dyne. 26 jaar lang werd ze getraind door haar ouders om een alles graaiende meesterdief te zijn. Wanneer een nieuw lid het team vervoegt, beginnen de manipulatieve familiebanden meer te wringen en start Dolio met dromen van haar persoonlijke getaway.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker