Broodje Poëzie met Charlotte Van den Broeck (online-event)
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
DONDERDAG
28
JANUARI

Donderdag 28 januari 2021

Van 12u30 tot 14u00

Broodje Poëzie met Charlotte Van den Broeck (online-event)

Wellingtonstraat 17

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op donderdag 28 januari 2021 vieren we Gedichtendag en dan serveert de bib gewoontegetrouw een Broodje Poëzie over de middag. Charlotte Van den Broeck (1991) is dit keer onze centrale gast. Ze is een Vlaams dichter uit Turnhout. In 2015 trok zij op tournee met Saint Amour en debuteerde met haar dichtbundel 'Kameleon'. In 2016 ontving ze de Herman de Coninck Debuutprijs. In 2017 werd 'Nachtroer' bekroond met de Paul Snoekprijs. 'Waagstukken', haar prozadebuut kwam uit in 2019 en werd bekroond met de Confituur Boekhandelsprijs 2020.
Charlotte staat graag en veel op een podium en maakte naam als performing poet. Dat ze ook virtueel kan schitteren, kun je zelf meemaken tijdens deze online activiteit. Journaliste Christine Willaert modereert en zorgt dat er ruimte is voor gedichten, vragen en interventies vanuit het publiek.
Dit is een digitale workshop. Na inschrijving ontvang je de link, waarmee je vanop je eigen laptop of computer kunt deelnemen. Nog geen ervaring met een digitale activiteit? Geen probleem, we helpen je op weg!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker