Woluwe wintert
Sport > Fietsen & Wandelen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 28 februari 2021 (van 17u30 tot 19u30)

/

Woluwe wintert

Sint-Lambertusstraat

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Kom naar het Roodebeekpark voor een gezellige en coronaproof winterwandeling! Al wandelend met je bubbel doe je een heleboel leuke cultuurontdekkingen. Elke wandelbubbel start op een ander tijdstip dus je komt niet met andere bubbels in contact. Op ons wandelparcours beleef je vanalles: luister naar een spannend verhaal, geniet van muziek, laat je betoveren door ons lichtjesparcours en zoveel meer... Een coronaproof winterwonderland!

Deelname is gratis, inschrijven verplicht want we werken met tijdslots om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij houden het coronaproof: kom dus enkel met je eigen familiebubbel of maximum 3 vrienden. Alle leeftijden zijn welkom.

Betreed het park aan de ingang op de Roodebeeksteenweg 270. Vergeet geen warme schoenen en een dikke trui aan te trekken.

Dit evenement is een samenwerking van de Nederlandstalige cultuurpartners van Sint-Lambrechts-Woluwe: GC Op-Weule, de Sint-Lambrechtsbib, Jeugdhuis De Schakel, de Academie van Muziek & Woord, cultuurbeleidscoƶrdinator Sofie Van den bergh en de jeugddienst van de gemeente.

Het evenement is onder voorbehoud van de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen.

Gesproken talen : Nederlands

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker