Mantelzorgcafé 't Koetertje: Doodgewoon een andere uitvaart
Opleidingen & Workshops
DINSDAG
3
NOVEMBER

Dinsdag 3 november 2020

Van 14u00 tot 16u00

Mantelzorgcafé

Komstraat 30

8970 Poperinge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Vier jaar geleden startte Greet Chielens met ‘Doodgewoon... een andere uitvaart’. Samen met haar man regelt ze uitvaarten die anders zijn. Ze bieden antwoorden op vragen zoals: kan thuisopbaring? Waar mag je de as verstrooien? Hoeveel kost een (minimale) uitvaart? Moet je rouwbrieven versturen? Wie draagt de kist? In een interactief gesprek spreken ze over deze praktische zaken en bieden ze alternatieven aan.

Mantelzorgcafé, wat?
Een ontmoetingsplek waar personen die zorgen voor een naaste terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel in een hartelijke sfeer. Heb je een praktische vraag of gewoon zin om eens onbezorgd te lachen? Tijdens onze mantelzorgcafés is gezelligheid troef.

Waarom?
Als mantelzorger is het moeilijk om nog tijd voor jezelf te vinden. Soms heb je het gevoel dat niemand je situatie begrijpt. Daarom hebben we het mantelzorgcafé opgericht waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijleren over thema’s die ze zelf kiezen zoals opvang, wonen, psychologische steun, tegemoetkomingen, praktische hulp, enz.


Vooraf inschrijven is noodzakelijk wegens een beperkt aantal plaatsen! Bij de inschrijving word je op de hoogte gesteld van de te volgen richtlijnen.

Al onze activiteiten zijn onder voorbehoud en kunnen enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn. Als je ingeschreven bent voor een activiteit die niet kan doorgaan, dan word je persoonlijk verwittigd.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker