Jef-activiteit: voorstelling: Isla de Mona
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 10u30 tot 11u30)

/

Jef-activiteit: voorstelling: Isla de Mona

Marktplein 2

9940 Evergem

GRATIS

BASIS: € 2,50

> reserveren

09 216 05 00

6 tot 10 jaar Naar aanleiding van de jeugdboekenmaand (1-31 maart 2020) met als thema "Wat doet kunst?" vindt deze voorstelling plaats. Mona woont met opa in een vuurtoren, op de rode rotsen, vlak aan de zee. Wanneer beneden in het dorp de lichten uitgaan, gaat boven bij hen het grote licht aan. Dan vertelt opa verhalen over haar ouders, die Mona telkens opnieuw wil horen. Ze schildert ze na o

Naar aanleiding van de jeugdboekenmaand (1-31 maart 2020) met als thema "Wat doet kunst?" vindt deze voorstelling plaats.
Mona woont met opa in een vuurtoren, op de rode rotsen, vlak aan de zee. Wanneer beneden in het dorp de lichten uitgaan, gaat boven bij hen het grote licht aan. Dan vertelt opa verhalen over haar ouders, die Mona telkens opnieuw wil horen. Ze schildert ze na op de muren van haar kamertje. Op een avond huilt opa bij Mona op de schoot. Wanneer het meisje haar te slapen legt, hoort ze de zee op haar muur ruisen, voelt ze de zon branden, ruikt ze de geur van het hout van haar vaders schip. Ze pakt verf en borstels, schildert een paar bollende zeilen en vaart weg.
Een kindervoorstelling in het teken van de kunst. Omdat alles wat mooi is, een beetje lelijk is. En alles wat lelijk is, een beetje mooi. Met spectaculaire 3D-tekeningen en live muziek.


6 tot 10 jaar

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker