Tienen feest: Vianderfeesten
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 17 augustus 2019 (van 14u00 tot 18u00)

Zondag 18 augustus 2019 (van 0u00 tot 23u59)

/

vianderdomein

3300 Tienen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zaterdag 17 augustus '19 zakt de ‘Kids & Fun on tour’ van 14.00 tot 18.00 uur af naar het Vianderdomein. Met opblaasbare constructies en reuzegrote gezelschapsspelen, een knutseltent en peuterhoek is fun verzekerd voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Klap dubbel met de fratsen van clown Dirky en Sientje en blijf hangen voor het optreden van De Bende.

’s Avonds wordt het domein vanaf 19.30 uur omgevormd tot de ‘Joe Live Box’. Raf Van Brussel en zijn liveband staan garant voor een dansbare mix van klassiekers en recente hits. Bovendien brengen ze gastartiesten Gene Thomas en Geena Lisa mee! De avond wordt afgesloten met een diervriendelijk vuurwerk boven de vijvers.

Op zondag 18 augustus ’19 slaan de Vianderverenigingen en de uitbaters van de pop-up zomerbar ‘Zomers Zoet’ de handen in elkaar voor een tof programma van 09.00 tot 18.00 uur. Wie altijd al eens heeft willen proeven van de hengelsport kan bij de ‘Viandra Vissers’ terecht om te ontdekken hoe leuk het is om een lijntje uit te gooien. ‘Zomers Zoet’ zorgt niet enkel voor een natje en een droogje. Je kan er ook genieten van een leuke poppentheatervoorstelling en een gratis partijtje minigolf. Verder kan je met de hele familie deelnemen aan toffe circusworkshops, volksspelen, een fotoshoot met Venetiaanse Maskers, een petanque-initiatie of helemaal uit de bol gaan op de springkastelen. Alles wordt muzikaal opgeluisterd door de K.H. Onze Taal Kumtich en Accordeona.

Alle activiteiten zijn gratis.
Er kan geparkeerd worden op de parking van Bosch Manufacturing and Services Belgium, Hamelendreef 80.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker