Nocturne Onverbloemd
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 18 augustus 2019 (van 17u00 tot 18u00)

Zondag 18 augustus 2019 (van 19u00 tot 20u00)

/

Beerstblotestraat

8600 Diksmuide

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Onder de vleugels van Stad Onderstroom brengt curator Peter Defurne dit jaar opnieuw een tiental kunstenaars samen om tijdens deze editie rond het centraal gegeven Onverbloemd werk te presenteren. Er wordt in situ gecreëerd, of vanuit de thematiek, de infrastructuur, de actualiteit of de historiek, wordt bestaand werk aan de locatie verbonden.

Deelnemende kunstenaars: Peter Simoen, Saskja Snauwaert, Peter Defurne, Christophe Denys, Alexander Bossuyt, Thomas Eggermont, Lies Caeyers, Harlinde De Mol, Dominiek Colpaert, Erien Withouck, Leen Vandierendonck, Sien Godderis en Hans Defer.

Van de deelnemende kunstenaars kon je reeds werk zien in Maison Blanc, museum M, MuZee, het MAS, op Watou en in diverse galerijen nationaal of internationaal. Allen hebben ze vroeger of nu West-Vlaamse connecties.

Voorlopig programma
- Rondleiding
Tijdens de rondleiding wordt meer context gegeven bij de werken en/of de kunstenaars.
Praktisch: de rondleidingen starten om 17.00 u. en om 19.00 u. Inschrijven is niet nodig, stipte aanwezigheid is vereist.

- Vertoning film Sven Verhaeghe
Isara, Songs of the valley is een poëtisch filmessay met als belangrijke ingrediënten de natuur, seizoenen, rituelen, maar ook mensen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker