A Tribute to Carole King - Sabien Tiels:
Muziek > Concerten
ZONDAG
16
MEI

Zondag 16 mei 2021

Van 15u00 tot 16u30

A Tribute to Carole King - Sabien Tiels:

Platteput 16

9255 Buggenhout

€20

Basistarief: 20,00 €; 65+: 18,00 €; -26: 10,00 €

In dit programma brengt Sabien Tiels een eerbetoon aan Carole King: de singer, de songwriter en de vrouw. Aan de piano en vergezeld door Marco Cirone op gitaar en Roman Korolik op basgitaar, brengt ze de tijdloze elegantie van haar liedjes.
Die zijn inmiddels tot de klassieke canon gaan behoren. Van de begindagen met Gerry Goffin tot voorbij de legendarische plaat ‘Tapestry’: Will You Still Love Me Tomorrow, Take Good Care of My Baby, Crying in the Rain, Chains, Up on the Roof, One Fine Day, The Loco-motion, Natural Woman, You've Got a Friend, I Feel the Earth Move, It’s Too Late, So Far Away, Jazzman, It Might As Well Rain Until September... In dit concert kan je genieten van de songs en de gevleugelde vertolking door een zangeres die er de juiste toon voor kan vinden.
Carole King scoorde haar eerste hits al als tiener: ze was beroeps liedjesschrijver voor een platenfirma. Samen met haar man Gerry Goffin – die meestal de teksten schreef – produceerde ze de ene na de andere klassieker voor iedereen van one-hit wonders tot The Beatles. Toen het huwelijk op klippen liep, verhuisde Carole naar Los Angeles, waar ze in de gouden tijden van het eind van de jaren 60 belandde. In de bucolische vluchtheuvels van Laurel Canyon leerde ze James Taylor en Joni Mitchell kennen en vond ze haar eigen stem. Het album ‘Tapestry’ behoort sindsdien tot het lijstje van essentiële platen aller tijden

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker