Zondagskind Ecobib | Fermenteer het seizoen! met Cathy Verschoor
Opleidingen & Workshops
ZONDAG
25
APRIL

Zondag 25 april 2021

Van 10u00 tot 12u00

Zondagskind Ecobib | Fermenteer het seizoen! met Cathy Verschoor

Online event

9100 Sint-Niklaas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Groentefermentatie, een bewaarmethode zo oud als de straat, is de laatste jaren weer heerlijk aan het heropleven. Deze bewaarmethode heeft immers heel wat troeven in petto. Chefs maken er gretig gebruik van in de keuken en verwerken de unieke smaken van gefermenteerde groenten tot ware delicatessen. Bovendien heb je voor deze biologische manier om je groeten te bewaren je ijskast niet nodig. Zie je je ecologische voetafdruk al slinken? Wat je wel nodig hebt, zijn (gezonde) bacteriën. Hoe meer, hoe liever.
Wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens zo'n fermentatie en hoe ga je aan de slag? Tijdens deze workshop krijg je de kneepjes van de groentefermentatie onder de knie. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten, met aandacht voor de seizoenen. Er is ruimte voor vragen en interactie. I.s.m. Velt Waasland.
Cathy Verschoor is natuurvoedingskundige met een pure, holistische visie, oprichtster van K.eetmee (www.keetmee.nl) en lesgeefster ‘Voeding’ bij Velt.


Deze vorming gaat online door via het platform Zoom. Een camera en microfoon zijn niet noodzakelijk. Een stabiele internetverbinding en pc, laptop of tablet wel.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker