Digitaal rondetafelgesprek met families regio Waas en Dender
Lifestyle > Gezondheid
MAANDAG
25
JANUARI

Maandag 25 januari 2021

Van 19u00 tot 21u30

Digitaal rondetafelgesprek met families regio Waas en Dender

ONLINE

3000 Leuven

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In 2020 heeft Similes het PC Sint-Hiëronymus uit Sint-Niklaas begeleid in een denkoefening rond familiebeleid. Tijdens twee digitale rondetafelgesprekken konden betrokken familieleden hun zeg doen. Het ziekenhuis gaat aan de slag met verbetervoorstellen die aan bod kwamen tijdens dit overleg.

Sint-Hiëronymus wil ook in de toekomst nauw samen werken met Similes om de stem van familie luid te laten klinken en om lotgenotencontact uit te bouwen. Het ziekenhuis maakt samen met Similes Waas en Dender stilaan plannen voor nieuwe initiatieven na de coronacrisis. Wat als … we voldoende vrijwilligers kunnen enthousiasmeren voor de werking van een inloophuis voor familie in Sint-Niklaas, of voor activiteiten in andere steden en gemeenten in de regio?

Waar een wil is, is een weg. Op maandag 25 januari 2021 zitten we opnieuw digitaal samen met alle geïnteresseerde familieleden uit de regio Waas en Dender. We delen noden en ervaringen en gaan samen na hoe we fysieke bijeenkomsten kunnen plannen eens de coronamaatregelen dat toelaten. We hopen dat ook jij die avond je stem laat horen. Van harte welkom!

Begeleiding: Veerle Aendekerk, algemeen directeur Similes en Joris De Keukelaere, vrijwilliger bij Similes Waas en Dender

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker