Bouge Bouche
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 27 maart 2020 (van 20u15 tot 22u00)

/

Bouge Bouche

A. Van Landeghemstraat 99

2830 Willebroek

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Bouge Bouche is een in 2014 opgestart samenwerkingsproject tussen CBE Open School en CC De Ster waarbij mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij samen komen om te musiceren, te zingen en te bewegen ieder volgens zijn eigen capaciteiten en vermogens.
Het project brengt mensen bijeen die mekaar zo beter leren kennen en waarderen.
Voor CC De Ster was de oorspronkelijke motivatie “kansengroepen op een actieve manier betrekken bij de werking van het centrum”. Waar het project gedurende het eerste jaar eerder een workshop karakter had en resulteerde in een toonmoment voor publiek (Titel “Ik ben iemand die hier is”) is het de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot een echte voorstelling. Het is een vaste waarde geworden in de programmatie van CC De Ster in nauwe samenwerking met CBE Open School en onder begeleiding van een aantal artistieke coördinatoren.
Het initiatief heeft sinds vorig jaar een naam gekregen, “Bouge Bouche”. Het project is in permanente evolutie en kent dit seizoen zijn zesde editie.
Het resultaat van de geplande workshops, oefensessies en repetities zal aan het publiek getoond worden op vrijdag 27 maart 2020.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker