Rode tent : vrouwendeelcirkel
Opleidingen & Workshops
WOENSDAG
10
FEBRUARI

Woensdag 10 februari 2021

Van 20u00 tot 23u00

Rode tent : vrouwendeelcirkel

Vrasenestraat 109

9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas)

Van oudsher kwamen vrouwen samen tijdens hun menstruatie periode. In de "Rode Tent" werden verhalen en geheimen doorgegeven van vrouw op vrouw, van moeder op dochter. Kennis en wijsheid werd gedeeld over zwangerschap en geboorte, seksualiteit, magie en genezende kruiden.
De rode tent van vandaag wil deze traditie nieuw leven inblazen. We komen samen in een gezellig knusse, warme ruimte. Rood licht, rode doeken, zachte kussens, zachte dekentjes.
De rode tent biedt ruimte aan vrouwen van alle leeftijden en religies. We verbinden ons met elkaar en vanuit die verbinding delen we wat er op dat moment in ons leeft, wat er op dat moment gehoord wil worden zonder oordeel, zonder advies. Elke vrouw krijgt tijd om te delen, om te vragen wat zij op dat moment nodig heeft. We praten, we luisteren met een open hart. Na de deelcirkel voel ik in wat er op dat moment nodig is. Samen met de aanwezigen vullen we de rest van de avond in. Soms kan het zijn dat ieder nog aandacht krijgt, soms richten we onze aandacht op 1 vrouw in het bijzonder die het op dat moment nodig heeft. Ik laat het ontstaan in het moment.
Ik werk niet met een vooraf bepaald thema wat niet wil zeggen dat er in de loop van de avond geen overkoepelend thema kan ontstaan, ook daar laten we de vrouwelijkheid hoogtij vieren : mee met de stroom...
Het is fijn als je jezelf omringt met zachte rode, paarse of donkere kledij waar je je mooi en comfortabel in voelt. Thee, water en een versnapering worden voorzien.
De tickets hebben een glijdende schaal alnaargelang het bedrag dat jij op dit moment kan missen, mag ik je vragen om daar naar jezelf en de andere zusters eerlijk in te zijn? Elke schaal heeft maar een aantal tickets, het is fijn dat een vrouw met weinig inkomsten een ticket uit de laagste schaal kan nemen. Laat je vooral door de prijs niet tegenhouden, wil je er graag bij zijn en lukt het financieel niet, neem contact met me op, we werken samen wel iets uit!
Als ik het evenement zou moeten annuleren omwille van Corona maatregelen, dan blijft jouw ticket geldig voor een volgend evenement, heb je hier vragen over, contacteer me aub. De tickets blijven geldig maar worden niet terugbetaald.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker