Kopschuif
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 15 december 2020 (om 14u00)

Dinsdag 15 december 2020 (om 20u00)

Woensdag 16 december 2020 (om 14u00)

Woensdag 16 december 2020 (om 20u00)

/

Kopschuif

Brusselsestraat 63

3000 Leuven

€10

Kortfilm waarin het psychiatrische verleden van acteurs en gesprekken met experts worden verwerkt tot de surreële wereld van de mentaal zieke mens.

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om deze vertoningen in levenden lijve te laten doorgaan. Maar niet getreurd: omdat je niet naar de film kan komen, brengt Cie Tartaren de film tot bij jou! De voorstelling zal
online plaatsvinden op woensdag 16 december om 15u en om 20u. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

In de wereld van Bas zijn de stemmen die wanhopig contact zoeken met hem in het beste geval achtergrondruis. De gemuilkorfde pogingen slaan af en toe een kleine bres in de bouwval die hem permanent insluit, maar de muren slopen zit er nooit echt in. Bas blijft zweven in de schemerzone tussen waan en realiteit, tussen respons en isolement. In Kopschuif gaat Roel Goyens een unieke samenwerking aan met sociaalartistiek theatergezelschap Cie Tartaren. Puttend uit het psychiatrisch verleden van zijn acteurs en uit gesprekken met specialisten dompelt de regisseur de kijker onder in een surree¨le wereld, die voor een handvol getormenteerde zielen wel eens een bittere realiteit kan zijn. Met inleiding en nabespreking met ervaringsdeskundigen en makers.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker