Theatertour '15 jaar David Vandyck'
Muziek > Concerten
ZATERDAG
19
JUNI

Zaterdag 19 juni 2021

Van 20u30 tot 22u15

Theatertour

kerkouter 40

9550 Herzele

€30

Basistarief: 30,00 €

15 jaar David Vandyck betekent een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn album ‘Dichtbij’, nummer 1 hits in de Vlaamse Top 10, een succesvol album ‘Zingt Will Tura’ met een daaraan gekoppelde uitverkochte theatertour, een Radio2 Zomerhit nominatie voor ‘Ik Leef Voor Jou’ (2018) en twee awards: ‘beste zanger’ (2019) en ‘beste videoclip’ (2015) tijdens het Gala Van De Loftrompetten (een organisatie van MENT TV, Radio2 en Sabam).

Voor zijn meest recentste album ging David samenwerken met producer Gordon Groothedde (Marco Borsato, Nick & Simon, Krezip,…) en het Nederlandse Metropole Orkest, onder de vleugels van het label Warner Music Benelux.

Kom tijdens deze tour genieten van de wondermooie liedjes uit David’s repertoire. Liedjes die je kent: soms puur, soms in een nieuw jasje. Daarnaast zal David, samen met zijn 5 koppige band, ook enkele covers brengen die hem nauw aan het hart liggen. Het wordt een avond die zal ontroeren, maar waar ook liedjes aan bod zullen komen om schaamteloos mee te zingen. Kortom, het wordt een onvergetelijk concert met pure emotie.

Met: David Vandyck & band

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker