BEEN THERE LIVE: AND THEN CAME FALL (Livestream)
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 5 mei 2021 (van 20u30 tot 21u15)

/

BEEN THERE LIVE: AND THEN CAME FALL (Livestream)

bij je thuis

2870 Puurs-Sint-Amands

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zoals zoveel bands zagen Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens van And Then Came Fall ook hun voorjaarstour 2020 (met De Mens) meermaals uitgesteld. Vanuit hun eigen ‘kot’, brachten ze een jaar geleden in volle lockdown
de pakkende single “Please Don’t Disappear” uit, een song die erg lang meedraaide op alle #supportbelgianmusic playlists zoals het #ikluisterbelgisch kanaal van Studio Brussel en tevens op Radio 1 en Radio 2 te horen was.

Sinds dan hebben Annelies Tanghe & Sam Pieter Janssens niet stilgezeten. Het afgelopen najaar werden plannen gesmeed om aan nieuw materiaal te werken - met een straffe producer. Later meer daarover.

In tussentijd brengt And Then Came Fall ‘Chasing The Sun’ uit. Een song waarin geprobeerd wordt om een moeilijk relatie uit het slop te halen, maar tegelijk ook een song met een optimistische en zonnige feel met een high energy refrein.

De opnames gebeurden met de voltallige band in Great Oak Studio: Eva Hautekiet: keys, backing vocals, Mathias Moors: bass, Steven Van Gelder: drums, engineering, Annelies Tanghe: lyrics & music, lead vocals, acoustic guitar, productie
en Sam Pieter Janssens: electric guitar, backing vocals, productie.

‘Chasing The Sun’ werd gemixt door Aaron Bastinelli (Brooklyn, NY), bekend voor zijn werk voor o.a. U2, Tune-Yards, The Roots, Girls in Hawaii, Tessa Dixson, SJ Hoffman e.v.a.

Voor de bijhorende, zeer aanstekelijke videoclip deed de band een oproep aan hun fans om een kort filmpje op te sturen. Het resultaat is een zeer vrolijk en zonnig filmpje met een optimistische lente-drive.

Ze speelden supports bij oa JOAN AS POLICE WOMAN, LUWTEN, ABSYNTH MINDED, SPINVIS, ARNO, K’S CHOICE, BLAUDZUN, DONOVAN FRANKENREITER en SARAH BLASKO. Zeer gedegen alternatieve pop met prachtige nummers gezongen door een topzangeres.Het optreden is live te volgen via de Facebookpagina van cc Binder en het YouTube kanaal van Gemeente Puurs-Sint-Amands.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker