Themawandeling de Merode: 900 jaar Norbertijnen in de Demerbroeken, Testelt
Evenementen > Rondleidingen
ZONDAG
27
JUNI

Zondag 27 juni 2021

Van 12u30 tot 16u00

Themawandeling de Merode: 900 jaar Norbertijnen in de Demerbroeken, Testelt

Schuurweg 4

3272 Testelt

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

*VERPLICHT INSCHRIJVEN VIA ONDERSTAANDE LINK*

In de zomer van 2020 openden we samen met Landschapspark de Merode en Toerisme Vlaams-Brabant het vernieuwde wandelnetwerk de Merode, zij het door COVID-19 zonder veel toeters en bellen. In 2021 willen we jullie graag laten kennismaken met het vernieuwde netwerk: We organiseren 3 thematische wandelnamiddagen in de 3 betrokken steden Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem.

Op 27 juni staat de wandeling in het teken van 900 jaar Norbertijnen. We wandelen daarbij in de achtertuin van Ernest Claes, door het land van de Witte, een prachtige tocht langs moerassen, hooilanden en turfputten…

We sturen je niet met lege handen op stap. We bieden je voor onderweg een gratis versnapering en drankje aan van een lokale Merode-handelaar!

Ook in 2021 houden we nog rekening met het virus. Daarom werken we voor deze wandeling met inschrijvingen zodat we alles coronaveilig kunnen organiseren. Je kan je registreren via de onderstaande link: per 15 minuten vertrekt een groepje van maximum 10 personen. Je kan vertrekken tussen 12:30 uur en 15:45 uur. De wandeling is zo'n 9 kilometer lang.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker