Jeff Brown
Muziek > Concerten
VRIJDAG
2
JULI

Vrijdag 2 juli 2021

Van 19u00 tot 21u00

Jeff Brown

Markt 17/1

2330 Merksplas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Eind 1987 wachtte Jeff op zijn grote doorbraak. Die kwam er toen Glamrock-legendes Andy Scott en Mick Tucker van Sweet op zoek waren naar een basgitarist en die vonden in Jeff.

Met de nieuwe rockier line-up beleefde Sweet een nieuw succes nadat een opnieuw uitgebrachte discoversie van hun 70's-hits de hitlijsten bereikte. De nieuw gevormde Sweet tourde door het VK, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Begin jaren '90 was Sweet nog altijd erg in trek op het livecircuit. In 1996 verliet Mal Sweet en werd vervangen door Chad Brown (geen familie!). Chad diende 2 jaar op zang, maar moest helaas door problemen met zijn stem vertrekken tijdens een lange tournee.
De band moest hem snel vervangen en er was maar één natuurlijke keuze ... Het was tijd voor Jeff Brown om naar de positie van de frontman te gaan. Jeff had al bijgedragen aan het grootste deel van de befaamde Sweet-harmonieën en als vocalist katapulteerde hij de band naar een nieuw niveau.

Helaas besloot Jeff in 2003 dat het tijd was om de band te verlaten. Hij wordt erg gemist door Sweet-fans over de hele wereld, van wie velen nog steeds beweren dat Jeff de beste Sweet-zanger was na Brian Connelly.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker