Deurne Ruimt Op!
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 19 september 2020 (van 0u00 tot 23u59)

/

Deurne Ruimt Op!

Maurice Dequeeckerplein 1

2100 Deurne (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deurne Ruimte Op: warme actie tegen zwerfvuil in Deurne (19 september 2020)
In navolging van de World Clean-up Day gaan ook de inwoners van het district Deurne aan de slag. Tijdens Deurne Ruimte Op – op 19 september 2020 – zet iedereen z’n schouders onder een propere leef- en werkomgeving. De hele dag gaan burgers en ondernemers op pad om komaf te maken met vervelend zwerfvuil. Waar? In de parken van Deurne. Speciaal voor deze editie: coronaproof opruimen met je bubbel!


Deurne Ruimte Op: een proper goed doel
Het doel van Deurne Ruimt Op is duidelijk: werken aan een beter, zuiverder district. Zonder zwerfvuil, vervelende peuken, rondslingerende mondmaskers en weggeworpen blikjes. Daarvoor gaan tientallen vrijwilligers op 19 september 2020 op pad. Gewapend met véél goesting, een goed humeur en een stevige vuilniszak. Samen vormen ze de grootste vuilnisopruimactie van 2020.


Deurne Ruimte Op: (g)een wandeling in het park
De focus van Deurne Ruimt Op ligt op de parken in het district. Het zijn stuk voor stuk groene parels, waar inwoners plezier en verkoeling zoeken. Toch worden ze vaak ontsierd door afval in bermen, op graspleinen en onder bomen. Tijd om daar iets aan te doen.

Van het Rivierenhof tot Gemeentepark Bremweide, van het Boekenbergpark tot Park Groot Schijn: alle Deurnese parken krijgen een propere make-over. Opruimmateriaal zoals handschoenen, grijpers en vuilniszakken worden ter beschikking gesteld door het district en kunnen afgehaald worden aan het districtshuis.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker